Što je Doniraj.org

Datum objave: 10.Jan.2017.

Kategorija: Što je Doniraj.org

Doniraj.org je alat koji osigurava pouzdan način plaćanja.

  • Putem Doniraj.org sigurno i pravodobno ćete zaprimiti obavijest o uplati te automatski dobiti potvrdu koju možete iskoristiti prilikom godišnje prijave poreza.
  • Doniraj.org vam omogućava provjeru vjerodostojnosti projekta i prijavitelja, i praćenje načina na koji su vaša sredstva utrošena.
  • Doniraj.org vam omogućava da donirate iznos koji želite, organizaciji civilnog društva kojoj želite pomoći, jednostavnim klikom na gumb „doniraj“ naveden pored opisa projekta

Prijenos  sredstava putem Doniraj.org je transparentan i siguran. Prikupljena sredstva se uplaćuju na račun organizacije civilnoga društva najkasnije u roku od 20 dana nakon završetka kampanje, a vi ćete dobiti obavijest o izvršenoj uplati automatski i odmah nakon uplate.

Svaki donator je važan! Građani, tvrtke i organizacije koji su napravili uplatu putem Doniraj.org mogu vidjeti svoje ime/naziv na stranici Doniraj.org ako to žele.

Svaka donacija je važna! Donaciju možete dati jednom ili više puta, za jednu ili više inicijativa. Nema najmanjeg ni najvećeg iznosa koji možete dati a sva doznačena sredstva će biti dostavljena onoj organizaciji i inicijativi kojima ste ih sami doznačili.

Jeste li znali da je davanje i zdravo? Pročitajte više OVDJE.

Učitavanje...