Zaklada Zajednički put

Punjač za seniore

PUNJAČ ZA SENIORE – napunimo društvo sretnim seniorima!

Za razliku od vašeg omiljenog uređaja, starije osobe pune se tako da ih se uključi u život zajednice i na taj način smanji njihova socijalna izoliranost. Vaša donacija pomoći će konkretnim projektima i programima koji će naše seniore napuniti pozitivnom energijom, novim znanjima, vještinama i informacijama te zabavom i tako im omogućiti da žive bolje u društvu koje ih vrlo često zaboravlja.

DONIRAJTE FOND SUPERSENIORI!

 

KOLIKO NAM TREBA?

Cilj nam je prikupiti 60.000 kn, što će omogućiti financiranje najmanje 3 projekta. Udruga s 20.000 kn može seniorima omogućiti najmanje 6 mjeseci tjednih radionica, edukacija, savjetovanja i slično. To je najmanje 120 divnih ljudi kojima ćete uljepšati tjedan.

 ŠTO JE PUNJAČ ZA SENIORE?

„Punjač za seniore“ kampanja je kojom želimo prikupiti sredstva za fond SUPERSENIORI i  podržati projekte različitih udruga koje se bave pitanjima starijih osoba na području Grada Zagreba, Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije. Udruge koje ćemo podržati bit će odabrane putem posebnog javnog natječaja. Cilj SUPERSENIORA jest osigurati kontinuiranu podršku postojećim projektima te podržati razvoj novih projekata koji poboljšavaju kvalitetu života starijih osoba.

TKO SU SUPERSENIORI?

SUPERSENIORI su partnerski program zagrebačke Zaklade Zajednički put i Zaklade Slagalica. Riječ je o inovativnom modelu koji davanjem natječajnih sredstava potiče suradnju i zajedničke aktivnosti zaklada, organizacija civilnog društva, građana i institucija na lokalnoj razini. Promotivnim kampanjama SUPERSENIORI istodobno jačaju svijest građana o potrebama i problemima starijih osoba te ih pozivaju da i sami financijski podupru projekt. SUPERSENIORI neizravno potiču i jačanje kapaciteta lokalnih zajednica za starije osobe, promiču osnivanje i razvoj postojećih senior-centara i klubova, kao i nove modele rada sa starijim osobama na lokalnoj razini. 

Pogledajte kratki video o rezultatima projekata podržanih 2016. godine.

Pročitajte više o programu SUPERSENIORI, podržanim projektima i aktualnim događanjima na www.superseniori.hr

Kontaktirati nas možete i putem Facebook profila Superseniori

 

60.000,00 kn

43.305,00 kn

Učitavanje...