Jezikolovac

PODRŽI ME ZA JEZIK

Kampanja je uspjela! Jezikolovac je sakupio sva potrebna sredstva. Možemo se veseliti s njima jer uskoro kreću u projekt za srednjoškolce. Podsjetimo da će se prikupljenim sredstvima financirati tečajevi stranih jezika za djecu slabijeg imovinskog stanja. Profesori - volonteri iz Jezikolovca će pomoću novokupljenih udžbenika, flomastera, tonera i drugih materijala moći svoj svoje znanje lakše prenijeti. Riječ je o tečajevima talijanskog, francuskog i engleskog jezika koji će se provoditi u 4 termina u 4 grupe po 10 djece. Čestitamo Jezikolovcu na prikupljenom iznosu i uspješnoj kampanji!

(PO)DRŽI ME ZA JEZIK!

Prema riječima lingvista Ludwiga Wittgensteina granice našeg jezika granice su našeg svijeta. Udruga za učenje jezika – Jezikolovac – omogućava učenje stranih jezika i socijalno najranjivijima koji inače tome nemaju pristup. Vaša donacija izravno pomaže djeci i mladima slabijeg imovinskog stanja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi da dobiju priliku za učenje bez obzira na financijske mogućnosti. Podržimo učenje stranih jezika koje treba biti dostupno svima!

Podržavanjem učenja jezika kao nečeg što treba biti dostupno svima ne pomičemo granice samo onih koji uče, nego i one društvene zato što otklanjamo financijsku barijeru u neformalnom obrazovanju.

ZAŠTO PROVODIMO KAMPANJU

Cilj udruge Jezikolovac je osigurati besplatne tečajeve engleskog, talijanskog, francuskog i njemačkog u ljetnom semestru 2018. Kampanjom želimo prikupiti 10.000 kuna što nam je potrebno za kupovinu udžbenika, tonera, papira, flomastera i ostalih materijala nužnih za izvođenje nastave. Pomoću vaših donacija 40 mladih dobit će svoju prvu jezičnu diplomu i proširiti svoj svijet učenjem jednog stranog jezika i pripadajuće kulture. Tečajevi će se održavati u školi stranih jezika Eureka centar koja je partner ovom humanitarnom projektu.

Ovaj su humanitarni projekt prepoznali i podržali pjevač Mladen Badovinac, glumac Goran Bogdan i pisac Kristian Novak, kao ambasadori naše kampanje.

Kampanju smo organizirali i radi podizanja svijesti o potrebi da se znanje stranih jezika učini dostupnim onima koji za to nemaju financijske mogućnosti. Udruga Jezikolovac provodi program besplatnog učenja stranih jezika. Naši su profesori volonteri koji vjeruju da i oni socijalno najranjiviji trebaju dobiti priliku za učenje. Budućnost svega onoga što postignemo ostaje na onima koji dolaze iza nas i stoga najbolja karta koju imamo je ta da ih obrazujemo. Ako dijelimo istu viziju, pridružite nam se!

TKO SMO MI

Jezikolovac je udruga za učenje jezika koju su osnovali profesori stranih jezika koji u njoj volontiraju. Bavimo se organizacijom besplatnih tečajeva stranih jezika za djecu i mlade slabijeg imovinskog stanja. Partneri na ovom projektu su škola za strane jezike Eureka centar te partnerske organizacije Centar za socijalnu skrb, Dječji dom Zagreb i udruga Mali zmaj preko kojih se djeca i mladi, kao njihovi korisnici, mogu prijaviti za željeni tečaj stranog jezika.

10.000,00 kn

10.000,00 kn

Učitavanje...