DND Slatina

Kuća bajki u Slatini

Znate li tko je vila Slatinčica? Vila je čuvarica djece i šaptačica sretnih snova. Živi u Slatini! Slatinčicu možete upoznati u Kući bajki na Šetalištu Julija Burgera 5.

Na ovoj lokaciji se nalazi prava mala kućica iz snova koju je na korištenje dobilo Društvo „Naša djeca“ Slatina. Kućicu smo u kratkom roku, uz pomoć lokalne zajednice te malih i velikih Slatinčana,  preuredili u ugodno mjesto za igru i boravak za djecu.

No, da bi se u našoj kućici dječica osjećala još ljepše, veselije i razigrano, trebamo vašu pomoć.

Želimo u Slatini napraviti mjesto gdje će djeca doživjeti bajku i mjesto kojeg će se djeca i kada odrastu, sjećati s veseljem. Želimo da to mjesto pomogne djeci u pravilnom i zdravom rastu i razvoju. Želimo da naša djeca i Vila Slatinčica rastu zajedno. 

Da bismo to postigli, želimo našu Kuću bajki opremiti nečim novim, još neviđenim u Slatini. 

 

Zajedno za Kuću bajki

Vašim donacijama u iznosu 5.000 kuna možemo našu Kući bajki još bolje opremiti za kreativnu i aktivnu dječju igru.

Ovim sredstvima nabavit ćemo zid za penjanje za djecu kako bi djeca osim vidjela i čula, pokušala i aktivno doživjeti visinu i oblake odnosno dijelove bajke. Time će još bolje pobuditi maštu i kontinuirano težiti za ostvarenjem zacrtanih ciljeva.

Pomozite nam da ostvarimo zamišljeno i to što prije, kako bismo djeci pripremili novu, atraktivnu, ali i edukativnu zabavu već tijekom zimskih i blagdanskih mjeseci.

 

Zašto to želimo?

Prebivanje u pozitivnom okruženju važno je za rast i razvoj svakog djeteta. A u Kući bajki je to moguće! Naši volonteri su stručni za rad s djecom, a sve naše aktivnosti su besplatne za djecu i za roditelje.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u opremanju Kuće bajki.

Svaka vaša kuna je dobrodošla – doniranjem ćete dobiti počasni naslov „prijatelj Društva Naša djeca Slatina“ i dobiti Zahvalnicu koju su naslikala djeca naše Udruge.

Tko smo?

Mi smo Društvo „Naša djeca“ Slatina, jedno od devedeset udruga istog naziva u Republici Hrvatskoj, okupljeni u Savez društava „Naša djeca“ Hrvatske.

Brojimo 52 vrijedna člana koji su uvijek nasmijani i spremni raditi s djecom i za djecu.

Ove godine slavimo 65 godina postojanja i po prvi puta imamo svoj vlastiti prostor za rad.   

5.000,00 kn

4.211,00 kn

Učitavanje...